Avondvierdaagse Amsterdam Buitenveldert

Parcours dag 1
Parcours dag 2
Parcours dag 3
Parcours dag 4

Dit jaar kan de avondvierdaagse Amsterdam Zuid/Buitenveldert toch doorgaan.

We gaan wandelen op dinsdag 4 juni t/m vrijdag 7 juni 2019.

We gaan er met zijn allen voor zorgen dat het weer een gezellig evenement wordt. Wat gewijzigd is, is dat we in verband met de veiligheid groepen dit jaar alleen de 5 km kunnen lopen. Alleen individuele lopers kunnen kiezen tussen 5 km en 10 km. Mocht u als school toch een kleine groep hebben die de 10 km wil lopen, stuurt u ons dan svp een berichtje hierover.

Afstanden en starttijden
10 km/individuele wandelaars:
di/woe/do/vr       18.00 uur – 18.15 uur
5 km/scholen/groepen/individuele wandelaars
di/woe/do/vr       18.30 uur

Startlocatie:
Merkelbachschool
Arent Janszoon Ernststraat 128, 1082 LP Amsterdam
verzamelen op het schoolplein, aan- en afmelden binnen in de centrale hal

Deelname

Download hier de richtlijnen waaraan de school moet doen voor deelname
Download hier de brochure voor werving van verkeersregelaars door scholen (zonder verkeersregelaars geen veilige avondvierdaagse)

Groepen en scholen kunnen uitsluitend inschrijven via het inschrijfformulier voor groepen en scholen.

Uiterste inzenddatum is donderdag 30 mei, het inschrijfgeld moet uiterlijk vrijdag 31 mei overgemaakt zijn.

Voor vragen: Stuur een mailtje naar: buitenveldert@avondvierdaagse.amsterdam 

Individuele voorinschrijving kan tot donderdag 30 mei. Betaling uiterlijk vrijdag 31 mei 2019.

Voor individuele wandelaars geldt: print de voorinschrijving uit en neem deze mee naar de startlocatie, of toon de inschrijving op het scherm van uw telefoon.

Loop je mee ? Schrijf je dan in. Loop niet illegaal mee, dat is niet sportief voor andere wandelaars die wel betalen. We hebben het geld hard nodig om deze Avondvierdaagse te organiseren.

Het tarief is € 5,00 per persoon. Dat is inclusief de medaille. Begeleiders van de scholen en groepen lopen (zonder medaille) gratis mee! Leden KWBN en SGWB ontvangen € 1,00 korting op vertoon van hun ledenpas. 

Onze voorkeur gaat uit naar voorinschrijving (uiterlijk 30 mei inschrijven en aansluitend betaling via bank), maar mocht dat niet lukken, dan kan het op de 1e avond, ter plaatse nog. Houd dan echter rekening met een wachttijd aan de inschrijftafel. Wanneer men ingeschreven is via internet, moet men zich overigens ook gewoon melden op de wandelavonden. Het dagelijkse wandelkaartje wordt n.l. uitgegeven aan de inschrijf- afmeldtafel.

Op de 5 km zetten we, indien beschikbaar, verkeersregelaars in, op de 10 km-lussen is dit jaar de inzet van verkeersregelaars niet mogelijk. Let u zelf extra goed op de veiligheid!

Houd er rekening mee, dat er bepaalde start- en eindtijden zijn. Indien wij verkeersregelaars in kunnen zetten, plannen we die in op basis van het tijdschema.

Inschrijving/na-inschrijving ter plaatse is nog mogelijk op de eerste wandeldag. Daarna is inschrijving niet meer mogelijk en kan ook geen medaille meer verdiend worden.