Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost

Parcours dag 1
Parcours dag 2
Parcours dag 3
Parcours dag 4

Hoera, het is gelukt. Dit jaar kan de avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost toch doorgaan.

We gaan wandelen op dinsdag 19 juni t/m vrijdag 22 juni.

Alweer voor het 3e jaar organiseren wij voor u de Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost. We gaan er met zijn allen voor zorgen dat het weer een gezellig evenement wordt. Wat gewijzigd is, is dat we in verband met de veiligheid groepen dit jaar alleen de 5 km kunnen lopen. Alleen individuele lopers kunnen kiezen tussen 5 km en 10 km.

De startlocatie is zoals altijd midden in Amsterdam Zuidoost. Net als vorig jaar krijgt iedereen een vast verzamelplekje. De organisatie geeft aan wanneer je school of groep vertrekt. Je mag dan niet meer blijven wachten. Dat betekent dat iedereen op tijd moet zijn bij het verzamelen. Ook kunnen alle scholen een “sociaal bokaal” verdienen. Hoe je dat kunt doen? Kom op tijd zodat je school op tijd kan vertrekken. Wees sportief en zorg voor de omgeving waar je loopt. Dat betekent geen ruzie maken, tussen de voorste en achterste begeleiders van je school blijven en doe wat de verkeersregelaars zeggen. Geen rotzooi op straat of in de de natuur gooien; iedere school krijgt van ons een vuilniszak mee waar je je rommel in kan doen. Help elkaar als het wat moeilijk wordt. En…. bedenk zelf ook nog maar wat. Zo hebben we allemaal plezier en lopen we veilig.
Aan het einde van de week weten we aan wie we de prijs moeten geven.

Afstanden en starttijden
10 km/individuele wandelaars:
di/woe/do/vr       18.00 uur – 18.15 uur
vrijdag                   18.00 uur
5 km/scholen/groepen/individuele wandelaars
di/woe/do/vr       18.30 uur

Startlocatie:
Bijlmersportcentrum
Anton de Komplein 157, 1102 DR Amsterdam ZO

Deelname
Download hier het inschrijfformulier voor groepen en scholen (formaat: office 2013 xlsx )
Download hier het inschrijfformulier voor groepen en scholen (oud formaat: office 2003 xls )
Download hier de richtlijnen waaraan de school moet doen voor deelname
Download hier de brochure voor werving van verkeersregelaars door scholen (zonder verkeersregelaars geen veilige avondvierdaagse)

Groepen en scholen kunnen uitsluitend inschrijven via het inschrijfformulier voor groepen en scholen.
Problemen met het inschrijfformulier? stuur een mailtje aan kees@wscdeverbinding.nl voor een oplossing.
Uiterste inzenddatum is dinsdag 12 juni, het inschrijfgeld moet uiterlijk vrijdag 16 juni overgemaakt zijn.

Voor vragen: Stuur een mailtje naar: zuidoost@avondvierdaagse.amsterdam 

Individuele voorinschrijving kan tot 15 juni. Betaling uiterlijk vrijdag 16 juni.
Inschrijven individuele lopers

Print de voorinschrijving uit en neem deze mee naar de startlocatie.

Loop je mee ? Schrijf je dan in. Loop niet illegaal mee, dat is niet sportief voor andere wandelaars die wel betalen. We hebben het geld hard nodig om deze Avondvierdaagse te organiseren.

Het tarief is € 5,00 per persoon. Dat is inclusief de medaille. Begeleiders van de scholen en groepen lopen (zonder medaille) gratis mee! Leden KWBN en SGWB ontvangen € 1,00 korting op vertoon van hun ledenpas. 

Onze voorkeur gaat uit naar voorinschrijving (uiterlijk 12 juni inschrijven en aansluitend betaling via bank), maar mocht dat niet lukken, dan kan het op de 1e avond, ter plaatse nog. Houd dan echter rekening met een wachttijd aan de inschrijftafel. Wanneer men ingeschreven is via internet, moet men zich overigens ook gewoon melden op de wandelavonden. Het dagelijkse wandelkaartje wordt n.l. uitgegeven aan de inschrijf- afmeldtafel.

Op de 5 km zetten we verkeersregelaars in, op de 10 km-lussen is dit jaar de inzet van verkeersregelaars niet gegarandeerd.

Houd er rekening mee, dat er bepaalde starttijden zijn. Indien men zich daaraan niet houdt, kunnen we geen garantie geven op veilige oversteekpunten.

Inschrijving/na-inschrijving ter plaatse is nog mogelijk op de eerste wandeldag. Daarna is inschrijving niet meer mogelijk en kan ook geen medaille meer verdiend worden.