Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost

**** DEZE AVONDVIERDAAGSE IS AFGELAST. DE VASTE WANDELAARS VAN WIE WIJ GEGEVENS HEBBEN ZIJN HIEROVER INMIDDELS PERSOONLIJK GEINFORMEERD****

Waarom is deze Avondvierdaagse afgelast?
Op vrijdag 13 maart hebben wij besloten de Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost in de originele vorm af te gelasten, omdat er een aantal problemen waren waar we op dat moment tegenaan liepen. We hebben onze vaste wandelaars een alternatief aangeboden. Echter op 13 maart is de problematiek rondom het coronavirus niet aan de orde gekomen in onze besluitvorming, omdat we op dat moment in de tijd nog geen overzicht hadden welke gevolgen het coronavirus voor de samenleving in Nederland zou hebben.

De ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus volgen zich echter in razendsnel tempo op. Alle evenementen zijn tot 1 juni verboden. Buiten zijn in een groep(je) is ook tot 1 juni verboden. Daardoor is het niet mogelijk om de routes nog gecontroleerd aan te bieden, zoals wij voorgesteld hebben. De toekomst na 1 juni is onzeker en niemand kan voorspellingen doen.

Landelijk zijn nagenoeg alle Avondvierdaagsen afgelast. Met pijn in het hart deel ik u dan ook mede dat voor dit jaar de Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost op geen enkele wijze door ons georganiseerd wordt. Ook niet op de door ons eerder aangegeven wijze.

Dus helaas is er in 2020 definitief geen Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost.

Voor 2021 gaan we, als we de coronacrisis achter ons hebben gelaten, met verschillende partijen om de tafel om te bezien of en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost weer door kan gaan.

Vanzelfsprekend begrijp ik dat dit voor velen van u een teleurstelling zal zijn. Het zijn bizarre tijden…..

Blijf gezond, zorg voor uzelf en voor elkaar!

Met hartelijke, maar zorgelijke groet,
Monique Jansma

————————————————————————————————————-

Parcours dag 1
Parcours dag 2
Parcours dag 3
Parcours dag 4

We gaan wandelen op dinsdag 26 t/m vrijdag 29 juni 2020

Alweer voor het 5e jaar organiseren wij voor u de Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost. We gaan er met zijn allen voor zorgen dat het weer een gezellig evenement wordt. Wat gewijzigd is, is dat we in verband met de veiligheid groepen dit jaar alleen de 5 km kunnen lopen. Alleen individuele lopers kunnen kiezen tussen 5 km en 10 km. Nieuw is de 15 km! Mocht u toch prijs stellen op de wandeling van 10 km met uw groep, laat dit even weten via een e-mail.

De startlocatie is zoals altijd midden in Amsterdam Zuidoost. Net als vorige jaren krijgt iedereen een vast verzamelplekje. De organisatie geeft aan wanneer je school of groep vertrekt. Je mag dan niet meer blijven wachten. Dat betekent dat iedereen op tijd moet zijn bij het verzamelen. Kom op tijd zodat je school op tijd kan vertrekken. Wees sportief en zorg voor de omgeving waar je loopt. Dat betekent geen ruzie maken, tussen de voorste en achterste begeleiders van je school blijven en doe wat de verkeersregelaars zeggen. Geen rotzooi op straat of in de de natuur gooien; iedere school krijgt van ons een vuilniszak mee waar je je rommel in kan doen. Help elkaar als het wat moeilijk wordt.  Zo hebben we allemaal plezier en lopen we veilig.

Afstanden en starttijden
10 km/individuele wandelaars:
di/woe/do/vr       18.00 uur – 18.15 uur
5 km/scholen/groepen/individuele wandelaars
di/woe/do/vr       18.30 uur

Startlocatie:
Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 501, 1102 BX Amsterdam

Deelname
Download hier de richtlijnen waaraan de school moet doen voor deelname
Download hier de brochure voor werving van verkeersregelaars door scholen (zonder verkeersregelaars geen veilige avondvierdaagse)

Groepen en scholen kunnen uitsluitend inschrijven via het inschrijfformulier voor groepen en scholen.
Uiterste inzenddatum is woensdag 5 juni, het inschrijfgeld moet uiterlijk vrijdag 7 juni overgemaakt zijn.

Voor vragen: Stuur een mailtje naar: zuidoost@avondvierdaagse.amsterdam 

Print de voorinschrijving uit en neem deze mee naar de startlocatie 

Loop je mee ? Schrijf je dan in. Loop niet illegaal mee, dat is niet sportief voor andere wandelaars die wel betalen. We hebben het geld hard nodig om deze Avondvierdaagse te organiseren.

Het tarief is € 5,00 per persoon. Dat is inclusief de medaille. Begeleiders van de scholen en groepen lopen (zonder medaille) gratis mee! Leden KWBN en SGWB ontvangen € 1,00 korting op vertoon van hun ledenpas. 

Onze voorkeur gaat uit naar voorinschrijving (betaling via bank), maar mocht dat niet lukken, dan kan het op de 1e avond, ter plaatse nog voor individuele (na-)inschrijvingen. Houd dan echter rekening met een wachttijd aan de inschrijftafel. Wanneer men ingeschreven is via internet, moet men zich overigens ook gewoon melden op de wandelavonden. Het dagelijkse wandelkaartje, wat per dag een deelnemersbewijs is en dagelijks weer moet worden ingeleverd, wordt n.l. uitgegeven aan de inschrijf- afmeldtafel.

Op de 5 km zetten we indien beschikbaar verkeersregelaars in, op de 10 km-lussen is dit jaar de inzet van verkeersregelaars niet gegarandeerd.

Houd er rekening mee, dat er bepaalde start- en finishtijden zijn. Indien men zich daaraan niet houdt, kan de organisatie in de problemen komen.

Inschrijving/na-inschrijving ter plaatse is nog mogelijk op de eerste wandeldag. Daarna is inschrijving niet meer mogelijk en kan ook geen medaille meer verdiend worden.