Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost

Parcours dag 1
Parcours dag 2
Parcours dag 3
Parcours dag 4

We gaan wandelen op dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni 2019.

Alweer voor het 4e jaar organiseren wij voor u de Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost. We gaan er met zijn allen voor zorgen dat het weer een gezellig evenement wordt. Wat gewijzigd is, is dat we in verband met de veiligheid groepen dit jaar alleen de 5 km kunnen lopen. Alleen individuele lopers kunnen kiezen tussen 5 km en 10 km. Mocht u toch prijs stellen op de wandeling van 10 km met uw groep, laat dit even weten via een e-mail.

De startlocatie is zoals altijd midden in Amsterdam Zuidoost. Net als vorige jaren krijgt iedereen een vast verzamelplekje. De organisatie geeft aan wanneer je school of groep vertrekt. Je mag dan niet meer blijven wachten. Dat betekent dat iedereen op tijd moet zijn bij het verzamelen. Kom op tijd zodat je school op tijd kan vertrekken. Wees sportief en zorg voor de omgeving waar je loopt. Dat betekent geen ruzie maken, tussen de voorste en achterste begeleiders van je school blijven en doe wat de verkeersregelaars zeggen. Geen rotzooi op straat of in de de natuur gooien; iedere school krijgt van ons een vuilniszak mee waar je je rommel in kan doen. Help elkaar als het wat moeilijk wordt.  Zo hebben we allemaal plezier en lopen we veilig.

Afstanden en starttijden
10 km/individuele wandelaars:
di/woe/do/vr       18.00 uur – 18.15 uur
5 km/scholen/groepen/individuele wandelaars
di/woe/do/vr       18.30 uur

Startlocatie:
Bijlmersportcentrum
Anton de Komplein 157, 1102 DR Amsterdam ZO

Deelname
Download hier de richtlijnen waaraan de school moet doen voor deelname
Download hier de brochure voor werving van verkeersregelaars door scholen (zonder verkeersregelaars geen veilige avondvierdaagse)

Groepen en scholen kunnen uitsluitend inschrijven via het inschrijfformulier voor groepen en scholen.
Uiterste inzenddatum is woensdag 5 juni, het inschrijfgeld moet uiterlijk vrijdag 7 juni overgemaakt zijn.

Voor vragen: Stuur een mailtje naar: zuidoost@avondvierdaagse.amsterdam 

Individuele voorinschrijving kan tot 5 juni. Betaling uiterlijk vrijdag 7 juni 2019.

Print de voorinschrijving uit en neem deze mee naar de startlocatie 

Loop je mee ? Schrijf je dan in. Loop niet illegaal mee, dat is niet sportief voor andere wandelaars die wel betalen. We hebben het geld hard nodig om deze Avondvierdaagse te organiseren.

Het tarief is € 5,00 per persoon. Dat is inclusief de medaille. Begeleiders van de scholen en groepen lopen (zonder medaille) gratis mee! Leden KWBN en SGWB ontvangen € 1,00 korting op vertoon van hun ledenpas. 

Onze voorkeur gaat uit naar voorinschrijving (uiterlijk 5 juni inschrijven en aansluitend betaling via bank), maar mocht dat niet lukken, dan kan het op de 1e avond, ter plaatse nog voor individuele (na-)inschrijvingen. Houd dan echter rekening met een wachttijd aan de inschrijftafel. Wanneer men ingeschreven is via internet, moet men zich overigens ook gewoon melden op de wandelavonden. Het dagelijkse wandelkaartje, wat per dag een deelnemersbewijs is en dagelijks weer moet worden ingeleverd, wordt n.l. uitgegeven aan de inschrijf- afmeldtafel.

Op de 5 km zetten we indien beschikbaar verkeersregelaars in, op de 10 km-lussen is dit jaar de inzet van verkeersregelaars niet gegarandeerd.

Houd er rekening mee, dat er bepaalde start- en finishtijden zijn. Indien men zich daaraan niet houdt, kan de organisatie in de problemen komen.

Inschrijving/na-inschrijving ter plaatse is nog mogelijk op de eerste wandeldag. Daarna is inschrijving niet meer mogelijk en kan ook geen medaille meer verdiend worden.