EHBO cursus en reanimatie met aed

Stichting WSC De Verbinding geeft ook EHBO cursus en reanimatie les.
We kunnen een EHBO cursus organiseren voor iedereen, individueel of groepen.

Waarom een EHBO CURSUS

Wandelen en goede zorg gaan hand in hand. Bij WSC de Verbinding vinden wij het belangrijk dat wandelen leuk, maar ook veilig uitgevoerd kan worden. Om aan die voorwaarde te voldoen, bezitten onze wandel(sport) begeleiders en trainers en vrijwilligers tijdens onze wandeltochten de benodigde ehbo-vaardigheden. Tevens stellen wij iedereen die graag wandelt of op de een of andere manier met wandelen te maken heeft in de gelegenheid bij ons een ehbo cursus of reanimatie te volgen en diploma’s en certificaten te behalen. Wanneer u goed voorbereid aan de wandel gaat, kunt u preventief voorzorgmaatregelen nemen en handelend optreden indien nodig.

De cursussen
Wij houden van compact en snel. Doelgerichte lessen gegeven door gecertificeerde instructeurs volgens de richtlijnen van Oranje en Rode Kruis, Nederlandse Reanimatie raad, European Resusitation Counsel en Hartstichting.

Wat zijn de mogelijkheden
Eerste Hulp basismodule (EHBO)
Eerste Hulp Bij Wandelletsel (EHBW)
Reanimatie / AED (BLS/AED)
Eerste Hulp bij Sportongevallen (EHBSO)
Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK)
Reanimatie bij kinderen (PBLS)
Verbandleer en andere losse modules
Alle herhalingslessen
Diplomaverlengingen bij NRR en Oranje Kruis

Op dit moment is er geen ehbo cursus gepland.
Bij voldoende aanmeldingen plannen we een ehbo cursus of andere gewenste cursus in.

De cursussen worden gegeven in basisschool Het Gein, C. Aarnoutsstraat 80, 1106 ZG Amsterdam Zuid-Oost, of in Matchzo, Stammerlandweg 10, 1109 BR  Driemond. U kunt hiervoor individueel inschrijven indien een er cursus gepland staat. Tevens is het mogelijk cursussen bij u op uw eigen locatie te organiseren. Wij berekenen dan een in-company prijs. Afzeggen van een cursusdag, zonder dat daar een alternatieve datum voor gepland wordt kan kosteloos uiterlijk tot 72 uur (3 werkdagen) voor aanvang van de cursusdag. Voor het geheel annuleren van de in-company cursusdag binnen 3 werkdagen van te voren, wordt een dag- reserveringsvergoeding van € 150,00 in rekening gebracht.

Iedere cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van Rode Kruis, Oranje Kruis en Nederlandse Reanimatieraad. De cursussen worden afgesloten met een toets/examen/beoordeling en u ontvangt een bewijs van deelname, erkend certificaat of diploma.

Prijzen variëren per cursus.  De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden gezondheidscursussen geheel of gedeeltelijk. Vraag ernaar bij uw verzekering!

Wie geeft de cursussen?
Wij hebben voor de opleidingen een nauwe samenwerking met Connecting Moves en andere organisaties. Verschillende ervaren gecertificeerde instructeurs verzorgen de diverse opleidingen.

Voor meer informatie of aanmelden neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier.