Groepstrainingswandeling 24 maart 2018

Inschrijven trainingswandeling maart  
 
Start/finishlocatie: NS-Station Breukelen
Afstand:  ongeveer 20 km
Verzamelen: 9.00-9.30 uur
Vertrek: 9.30 uur
Soort evenement: begeleide groepstrainingswandeling
Voorinschrijving niet verplicht
Deelname: € 5,00 / € 4,00 voor leden van de KWBN/SGWB
Betaling ter plaatse, bij voorkeur gepast.

De groepswandelingen kunnen rondwandelingen zijn of we gaan van station naar station. (vergeet uw OV-chip kaart niet)

Sluit aan in deze gezellige groepen met steeds wisselende samenstelling. Wandel mee en maak contact met andere wandelaars, u bent van harte welkom! Voorinschrijven is niet verplicht, maar wel gewenst. Dit kan voor deze wandeling tot vrijdagavond 23 maart 21.00 uur. Zo weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen en hoeveel koffie/thee we mee zullen nemen. Maar ook op de dag zelf kunt u nog aansluiten. De betaling geschiedt ter plaatse à contant. Pinnen is niet mogelijk. Een stempel voor uw wandelboekje is vanzelfsprekend beschikbaar.

We verzamelen tussen 9.00 en 9.30 uur op het parkeerterrein van NS-station Breukelen. U herkent ons aan de KWBN-vlag.
Voordat we vertrekken drinken we bij voldoende tijd koffie/thee.

Neem uw eigen lunchpakket mee. Op de routes is er overigens meestal op ongeveer de helft een rustmogelijkheid in een restaurant.

Over deze trainingswandeling
Deze groepswandeling/trainingswandeling is geschikt voor iedereen die kilometers wil maken voor training of gewoon lekker een flink eind wil stappen. Het gaat hierbij niet om hoge snelheden maar om uithoudingsvermogen op de langere afstanden. Daarom is ook hier de wandelsnelheid ongeveer 5 tot 5,5 km per uur. Ook deze groepstrainingswandeling wordt u natuurlijk weer begeleid. Hoofddoel blijft “plezier in wandelen”. Waar mogelijk geven wij tips voor uw training of het behalen van uw einddoel.We lopen op verharde en onverharde paden. 

Inschrijven trainingswandeling maart