Groepswandeling 25 februari 2018

Inschrijven groepswandeling februari  
 
Start/finishlocatie: NS-station Driebergen-Zeist
Afstanden: ±15 km en ±25 km
Finishlocatie 15 km route: Maarn
Finishlocatie 25 km route: Driebergen-Zeist
Verzamelen: 9.00-9.30 uur
Vertrek: 9.30 uur
Soort evenement: begeleide groepswandeling
Voorinschrijving niet verplicht.
Deelname: € 5,00 / € 4,00 voor leden van de KWBN
Betaling ter plaatse, bij voorkeur gepast.

De groepswandelingen kunnen rondwandelingen zijn of we gaan van station naar station. (vergeet uw OV-chip kaart niet)
Wandelsnelheid bedraagt ongeveer 5 à 5,5 km per uur.

Sluit aan in deze gezellige groepen met steeds wisselende samenstelling. Wandel mee en maak contact met andere wandelaars, u bent van harte welkom! Voorinschrijven is niet verplicht, maar wel gewenst. Dit kan voor deze wandeling tot zaterdagavond 24 februari 21.00 uur. Zo weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen en hoeveel koffie/thee we mee zullen nemen. Maar ook op de dag zelf kunt u nog aansluiten. De betaling geschiedt ter plaatse à contant. Pinnen is niet mogelijk. Een stempel voor uw wandelboekje is vanzelfsprekend beschikbaar.

We verzamelen op tussen 9.00 en 9,30 uur op het parkeerterrein van NS-station Driebergen-Zeist. U herkent ons aan de KWBN-vlag.
Voordat we vertrekken drinken we bij voldoende tijd koffie/thee.

Neem uw eigen lunchpakket mee. Op de routes is er overigens meestal op ongeveer de helft een rustmogelijkheid in een restaurant.

Over deze route
De wandeling gaat door het prachtige gebied in het zuidoosten van de provincie Utrecht. We verkennen bos en heide, wandel- en fietsroutes en staan soms even stil om de geluiden uit de omgeving te horen. De wandelroute is afwisselend verhard en onverhard. De 15 km wandeling eindigt in Maarn en de 25 km gaat via een prachtige route terug naar Driebergen.

Inschrijven groepswandeling februari