Niet meer georganiseerde evenementen

Deze wandelevenementen worden vanaf 2021 niet meer door ons georganiseerd:

De avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost wordt niet meer door ons georganiseerd, er is een nieuwe partij die dit gaat doen in 2022.
Klik op deze link naar de nieuwe organisatie.

De wandelreis naar het Sauerland wordt niet meer georganiseerd

De wandelreis naar de Morvan in Frankrijk wordt niet meer georganiseerd

Deze wandelevenementen worden in 2020 niet meer door ons georganiseerd:

Gooise Lente wandeltocht ‘s-Graveland/Ankeveen
Baarn & de Vuursche wandeltocht in Baarn
Gooi en Wijdemeren Herfst wandeltocht in Ankeveen
Avondvierdaagse Buitenveldert

Groepswandelingen 2019

Inmiddels hebben we 2 jaar groepswandelingen georganiseerd op verschillende zelf bedachte trajecten (meestal) in het midden van het land.
In 2019 gaan we dat anders aanpakken. De lang van te voren geplande groepswandelingen verdwijnen en staan daardoor niet meer in ons wandelprogramma. Daarvoor in de plaats bedenken we zo nu en dan dat we een leuk wandelpad gaan lopen. Dat kan zijn een door ons zelf gemaakte route of wellicht een Nederlands Streek- of Lange Afstand wandelpad. We weten nog niet precies hoe en wanneer we dat gaan doen. Het kan dan 1 dag zijn of meerdere dagen, in het weekend of door de week. Uit de inzendingen van de enquête van de nieuwsbrief in september is gebleken dat overal wel behoefte aan is. We laten ons inspireren door het moment. Wanneer we weten wat en hoe we het gaan doen, zullen we dat communiceren via nieuwsbrief, facebookpagina, facebookgroep (u kunt lid worden!) en onze website.