Algemene Voorwaarden Stg. WSC De Verbinding

Algemene- en Betalingsvoorwaarden van WSC De Verbinding

Aanmelding en betaling
Na aanmelding voor een van onze reizen ontvangt u van ons per e-mail een reserveringsbevestiging van uw reis. Binnen 2 weken ontvangt u van ons de rekening. U betaalt pas na ontvangst van de rekening en informatie over de betaling. Deze rekening kunt u indien gewenst betalen in 2 termijnen. De eerste termijn uiterlijk 3 maanden voor vertrek en de 2e termijn uiterlijk 6 weken voor vertrek. Indien u reserveert binnen 6 weken voor vertrek betaalt u het gehele bedrag ineens. Betaling geschiedt door overschrijving op onze rekening bij de Rabobank NL66 RABO 0103301054 t.n.v. Stg. WSC De Verbinding, o.v.v. reserveringsnummer, reisdatum en uw naam. Na ontvangst van uw (1e) betaling is uw inschrijving definitief en dichter op de reisdatum ontvangt u nadere informatie, zoals tips voor uw paklijst. Bij onvoldoende deelnemers, wordt de reis uiterlijk 2 weken voor vertrek door ons geannuleerd onder terugboeking van uw betaling.

Aansprakelijkheid
Schade als gevolg van omstandigheden, of schade die volgens de wet en/of de in het maatschappelijk verkeer geldende normen niet te wijten zijn aan de schuld van de reisorganisator, kunnen de stichting niet worden toegerekend.

Onvoldoende deelname
Stg. WSC De Verbinding heeft het recht om bij onvoldoende deelname aan een reis, de betreffende reis te annuleren. U wordt hiervan uiterlijk 2 weken voor vertrek, maar zo mogelijk eerder, op de hoogte gesteld. Reeds betaalde bedragen zullen dan direct worden geretourneerd.

Annulering
Wij raden iedere deelnemer aan zelf een reisverzekering en met name een annuleringsverzekering af te sluiten. Doe dit bij voorkeur binnen een week na ontvangst van de boekingsbevestiging, anders loopt u de kans dat de verzekeraar niet meer aan uw wens wil voldoen.
Annulering dient u schriftelijk aan ons bekend te maken, na ontvangst van uw annulering krijgt u van ons een brief voor uw (annulerings)verzekeraar. Indien u annuleert bent u Stg. WSC De Verbinding de volgende bedragen verschuldigd:

  • datum boeking tot 13 weken voor vertrek: geen kosten
  • 12 tot 8 weken voor vertrek: 15 % van de reissom
  • 8 tot 6 weken voor vertrek: 25% van de reissom
  • 6 tot 4 weken voor vertrek: 50% van de reissom
  • 4 tot 2 weken voor vertrek: 75% van de reissom
  • < 2 weken voor vertrek: 100% van de reissom

Voor omstandigheden waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist WSC De Verbinding. Neem hiervoor contact met ons op onder vermelding van uw reserveringsnummer.