Algemene Voorwaarden Stg. WSC De Verbinding

Algemene- en Betalingsvoorwaarden van WSC De Verbinding

Aanmelding en betaling
Na aanmelding ontvangt u van ons per e-mail een reserveringsbevestiging van uw reis. Wij vragen u daarin om een aanbetaling van € 125 per persoon. De aanbetaling dient 14 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging te zijn voldaan. Het resterende bedrag dient u uiterlijk 1 maand voor vertrek te hebben voldaan. Vertrekt u binnen 1 maand na aanmelding dan dient u het volledige bedrag direct aan ons over te maken.

Aansprakelijkheid
Schade als gevolg van omstandigheden, of schade die volgens de wet en/of de in het maatschappelijk verkeer geldende normen niet te wijten zijn aan de schuld van de reisorganisator, kunnen de stichting niet worden toegerekend.

Onvoldoende deelname
Stg. WSC De Verbinding heeft het recht om bij onvoldoende deelname aan een reis, de betreffende reis te annuleren. U wordt hiervan uiterlijk 2 weken voor vertrek, maar zo mogelijk eerder, op de hoogte gesteld. Reeds betaalde bedragen zullen dan direct worden geretourneerd.

Annulering
Wij raden iedere deelnemer aan zelf een reisverzekering en met name een annuleringsverzekering af te sluiten. Doe dit bij voorkeur binnen een week na ontvangst van de boekingsbevestiging, anders loopt u de kans dat de verzekeraar niet meer aan uw wens wil voldoen.
Annulering dient u schriftelijk aan ons bekend te maken, na ontvangst van uw annulering krijgt u van ons een brief voor uw (annulerings)verzekeraar. Indien u annuleert bent u Stg. WSC De Verbinding de volgende bedragen verschuldigd:

  • datum boeking tot 12 weken voor vertrek: geen kosten
  • 12 tot 8 weken voor vertrek: 15 % van de reissom
  • 8 tot 6 weken voor vertrek: 25% van de reissom
  • 6 tot 4 weken voor vertrek: 50% van de reissom
  • 4 tot 2 weken voor vertrek: 75% van de reissom
  • < 2 weken voor vertrek: 100% van de reissom

Reserveringskosten worden niet gerestitueerd.

Voor omstandigheden waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist WSC De Verbinding. Neem hiervoor contact met ons op onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Comments are closed.

Created by Kees Louman