Streekpaden en LAW’s

Groepswandeling nieuwe stijl! 

In het voorjaar van 2020 gaan we weer samen op pad. Wandel met ons mee op een bijzonder pad. De lange afstand wandelpaden (LAW) van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en van de Stelling van Amsterdam zijn samengevoegd tot een nieuwe route van maar liefst 350 km lang (LAW-17).

Via deze site houden we u op de hoogte van de planning van de etappes!

Zoals eerder aangekondigd hebben we de groepswandelingen gewijzigd en dat huden we voorlopig zo. Dit jaar gaan we weer de bestaande wandelpaden LAW’s (Lange Afstandpaden), Streekpaden e.d. bewandelen. Geniet van al het moois dat Nederland biedt en/of maak er uw trainingswandeling van.

Zin om mee te lopen? We plannen dat we dagelijks starten rond 9.30 uur. De indeling van etappes is vooruit altijd bekend, zodat u kunt aanhaken waar en wanneer u wilt.
Deelnamekosten: GEEN. We lopen waar mogelijk in standaardsnelheid (5 á 5,5 km). Graag rekening houden met deze snelheid, zodat u, indien u dit wenst, bij de groep kunt blijven. U kunt natuurlijk ook in eigen tempo de etappes lopen.
U regelt zelf vervoer naar de startplaats en huiswaarts en eventueel overnachting(en). Als u wilt dat wij weten dat u komt stuurt u ons dan vooraf een berichtje. Geef ook even aan welke etappe(s) u mee gaat lopen. Wij houden dan rekening met uw komst. Dit is niet verplicht, u kunt ook gewoon dagelijks aanhaken. We maken een eigen indeling in de etappes en lopen per dag zo’n 25 km.

Vanzelfsprekend houdt het niet op na LAW17 en gaan we verder door Nederland stappen. Op dit moment zijn we aan het kijken welk pad we samen kunnen gaan wandelen en we denken aan Pieterpad, Trekvogelpad e.d. Wordt vervolgd!