Groepswandeling 24 juni 2017

Inschrijven groepswandeling 24 juni
Startlocatie: Bussum
Parkeerterrein NS Bussum Zuid, Struikheiweg 5, 1406 TK  Bussum
Afstand: ongeveer 30-40 km
Soort evenement: groepswandeling/trainingswandeling
startijd: 8:00 uur
voorinschrijven verplicht

Deze groepswandeling/trainingswandeling is geschikt voor iedereen die kilometers wil maken voor training of gewoon lekker een flink eind wil stappen. Het gaat hierbij niet om hoge snelheden maar om uithoudingsvermogen op de langere afstanden. Daarom is ook hier de wandelsnelheid ongeveer 5 tot 5,5 km per uur.
Hoofddoel blijft “plezier in wandelen”. Waar mogelijk geven wij tips voor uw training of het behalen van uw einddoel.

Deelname: € 4,00 voor leden van de KWBN, € 5,00 voor niet leden. 
Lunchpakket zelf meenemen. 
Een stempel voor uw wandelboekje is vanzelfsprekend beschikbaar. Wandelboekje vol? Wij zorgen dat we nieuwe boekjes bij ons hebben.

Sluit aan in deze gezellige groepen  met steeds wisselende samenstelling. Wandel mee en maak contact met andere wandelaars, u bent van harte welkom!
We verzamelen op het parkeerterrein van NS-station Bussum Zuid. U herkent ons aan de KWBN-vlag.
Verzamelen tussen 7.30 en 8.00 uur. (Let op uw vertrektijd!) Voordat we vertrekken drinken we bij voldoende tijd koffie/thee.

Ook deze groepswandeling wordt u weer begeleid en het parcours blijft zoals altijd een verrassing. Het parcours ligt grotendeels door de natuur. We lopen vaak wisselend op verharde en onverharde paden. We komen langs horeca, maar wellicht niet op het juiste moment voor u. Neem dus uw eigen lunchpakketje mee.

Inschrijven kan via onderstaande knop tot vrijdag 23 juni, 11.00 uur. Na betaling van uw deelname (graag voor 12.00 uur, anders kunnen wij het niet meer checken) is uw inschrijving definitief. Wij hanteren voor onze groepswandelingen een deelnemerslimiet.

Inschrijven groepswandeling 24 juni
Comments are closed.

Created by Kees Louman