Wandelreizen 2018

Ga mee op een van onze wandelreizen!

Wandelsportcentrum de Verbinding heeft in samenwerking met Connecting Moves in voorgaande jaren verschillende keren een wandelvakantie georganiseerd. Connecting Moves is het wandelbedrijf van de initiatiefnemer van Stg. WSC De Verbinding, Monique Jansma. Ook dit jaar gaan we samen wandelen in Frankrijk-Bourgondië in het Parc Naturel Régional du Morvan en nieuw in ons programma is Duitsland-Sauerland.

In 2018 gaan we 2x naar naar Frankrijk en 2x naar Duitsland!

Frankrijk – Bourgondië
De reis naar de Morvan was vorig jaar een groot succes en zullen we dit jaar met plezier herhalen. Er zijn een paar wijzigingen waarvan we u graag op de hoogte brengen.
We gaan nu 9 dagen in plaats van 8 dagen. De verzorging is dit jaar op basis van alles inclusief. Dat betekent vanzelfsprekend alle maaltijden en ’s middags na 17.00 uur tot 24.00 uur drankjes gratis. We gaan naar een andere accommodatie en nemen onze eigen kok mee.
We slapen in een gîte, een prachtig karakteristiek oud schoolgebouw in de omgeving waar we gaan lopen. We delen de kamers en het sanitair. Geen zin om te wandelen? We nemen voldoende spelletjes mee om een dagje thuis te blijven. En wat dacht u van een jeux de boules competitie? Nieuw dit jaar is ook de mogelijkheid om een dagje te schilderen! Altijd al eens willen leren? Wij zullen alle materialen verzorgen en de workshop wordt door een professional geleid. Aan u de keus: wandelen, relaxen, schilderen, spelletjes doen!

We gaan in april en augustus 2018.
1e reis Frankrijk vrijdag 6 t/m zaterdag 14 april
2e reis Frankrijk vrijdag 10 t/m zaterdag 18 augustus

Meer informatie over de reis naar de Morvan vindt u hier.

 

Duitsland – Sauerland
De reis naar Duitsland is geheel nieuw en we bieden deze in verschillende varianten.

We gaan naar het Sauerland in de omgeving van Winterberg en natuurlijk wandelen we in het prachtige gebied aldaar. Anders bij deze reis is echter dat er ter plaatse ook een dagtocht met een touringcar gemaakt kan worden. Dus geen zin om alle dagen te wandelen? Ga met de touringcar mee voor een rondrit door het Sauerland.
De eerste reis naar Duitsland vindt plaats in mei/juni en de 2e reis in november 2018. Het is beide keren een eigen vervoersreis. Heeft u geen eigen vervoer? Geen probleem! Vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem gaat er een busdienst naar het plaatsje waar ons hotel ligt!  Vanuit Amsterdam ben je in 6 uur voor nog geen € 25,–  er plaatse. Met de auto reis je in 4 uren van Amsterdam naar het hotel.

Ook deze reis is een alles inclusief reis. Dat betekent dat de reis aldaar volledig begeleid wordt, alle maaltijden erbij in zitten en ’s middags na 17.00 uur tot ’s avonds 24.00 uur de drankjes gratis zijn.

1e reis Sauerland:
30 mei t/m 3 juni , 4 nachten/5-dagen. Tijdens deze reis kunt u wandelen, een bustocht maken en een dagje varen over een nabijgelegen meer. Aan u de keus!

2e reis Sauerland:
Dit is een combinatie-reis. U kunt mee voor 5 of voor 9 dagen.
10 t/m 14 november 4 nachten/5 dagen. Tijdens deze reis kunt u met ons meewandelen, maar ook een dagje een bustocht maken. Tevens organiseren we gedurende deze reis een tennistoernooi.
14 t/m 18 november 4 nachten/5 dagen. Tijdens deze reis kunt u met ons meewandelen, maar ook een dagje een bustocht maken.
10 t/m 18 november 8 nachten/9 dagen. Tijdens deze reis kunt u met ons meewandelen, een dagje een bustocht maken en in de eerste periode  meedoen aan het tennistournooi.

Meer informatie over de reis naar het Sauerland vindt u hier.

 

Prijs en reserveren

Mee gaan met ons betekent dat u al een wandelreis reserveert vanaf 249,95 p.p.

Deze wandelreizen zijn beschikbaar in 2018! Zie hiervoor de pagina Wandelvakantie Frankrijk en Wandelvakantie Duitsland

Reservering/aanmelding
Indien u met ons mee wilt wandelen, reserveert u bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Reserveringskosten
In 2018 rekenen we geen reserverings- of boekingskosten!

Na uw aanmelding voor een reis ontvangt u van ons binnen een week een bevestiging en informatie over de betaling. Ongeveer 3 maanden van te voren ontvangt u de rekening. Deze rekening kunt u indien gewenst betalen in 2 termijnen. Indien u reserveert binnen 6 weken voor vertrek betaalt u het gehele bedrag ineens. Na ontvangst van uw (1e) betaling is uw inschrijving definitief en dichter op de reisdatum ontvangt u nadere informatie, zoals tips voor uw paklijst.

Annulering:
Kosteloze annulering is mogelijk tot uiterlijk 3 maanden van te voren. Annuleringsvoorwaarden vindt u op onze website.

Reisgarantie:
Voor deze wandelvakanties is rekening gehouden met een minimum deelname van 12 personen. Bij onvoldoende deelnemers, wordt de reis uiterlijk 2 weken voor vertrek door ons geannuleerd onder terugboeking van uw betaling.
Ook hanteren we een inschrijflimiet. Indien het maximum aantal deelnemers is bereikt voor onze reizen, is reserveren niet meer mogelijk. U kunt ons dan verzoeken op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij voldoende personen op de reservelijst, plannen we een extra reisdatum.

Inschrijven bij voorkeur via het reserveringsformulier voor de betreffende reis
Voor meer informatie, stuur een e-mail of neem contact met ons op via het contactformulier

 

Betalingscondities wandelvakantie: U betaalt pas na ontvangst van de rekening door overschrijving op onze rekening bij de Rabobank NL66 RABO 0103301054 t.n.v. Stg. WSC De Verbinding, o.v.v. reserveringsnummer, reisdatum en uw naam.

Voor de voorwaarden van deze reis, zie onze “voorwaarden“.