Wandelvierdaagse van Amsterdam van start!

25 t/m 28 september 2018

Het gaat eindelijk gebeuren. De wandelvierdaagse Amsterdam gaat van start!

In het kader van 50 jaar Bijlmer -2018 is het jubileumjaar- organiseren we onze Wandelvierdaagse Amsterdam vanuit de Bijlmer! Altijd als eens willen kijken hoe het er uitziet in en om de Bijlmer en Amsterdam Zuidoost? De afgelopen tientallen jaren is de Bijlmer doorontwikkeld naar een prachtige, groene gezellige wijk waar hoog- en laagbouw elkaar afwisselt. En wist u dat u even verderop nog meer afwisseling tegenkomt? Laat u verrassen en kom op 1 of meerdere dagen de Bijlmer en omgeving bekijken. We wandelen in en om Amsterdam Bijlmer, Amsterdam Zuidoost en een stuk daarbuiten.

Dit doen we in de vorm van 4 keuzedagen wandelen (minder mag ook). Deze vier dagen kan men gebruiken om eens uit te testen of je het leuk vindt om meerdere dagen achter elkaar te wandelen. Je kunt kiezen om 1, 2, 3 of 4 dagen mee te wandelen. De afstanden zijn bij benadering: 5-10-15-20 km. Iedere dag een andere route natuurlijk. U kunt iedere dag ook een andere afstand kiezen!

Ook de deelnemers van de Nationale Diabetes Challenge kunnen hier aan deelnemen om het einddoel van meerdere dagen achter elkaar te lopen, te kunnen verwezenlijken. We sluiten daarmee aan op het eindevenement  van de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation op 29 september.  Zo kunt u zelfs 5 dagen achter elkaar lopen.

Startlocatie: Bijlmer Sportcentrum, Anton de Komplein 157
Starttijden:
20 km: 14.00 – 15.30 uur
15 km: 14.00 – 16.00 uur
10 km: 14.00 – 17.00 uur
5 km: 14.00 – 18.30 uur
Iedereen moet om 20.00 uur binnen zijn.

De routes zijn niet bepijld. U krijgt een routebeschrijving mee en kunt hieronder de dag ervoor het gpx-bestand downloaden.

Neem op deze wandeldagen uw eigen hapjes voor tussendoor. Rustpunten zijn niet altijd op het moment dat u zou wensen.

De gpx bestanden zijn niet meer beschikbaar.