Maandelijkse groepswandelingen en trainingswandelingen

Deze pagina wordt binnenkort verder aangepast 

 

We overwegen om weer groepswandelingen aan te bieden en trainingswandelingen voor de Vierdaagse van Nijmegen of andere evenementen. Bij voldoende interesse gaan we van start.
De begeleide groepswandelingen vinden meestal plaats op de laatste of op een na laatste zondag van de maand.
Onze begeleide trainingswandelingen zullen waarschijnlijk op verschillende zaterdagen gaan plaatsvinden. Deze zijn speciaal voor mensen die elke maand een beetje verder willen lopen. Gebruik deze wandelingen bijvoorbeeld voor je training voor de Vierdaagse of ander wandelevenement.

Groepswandelingen 
Wat hetzelfde blijft: We kiezen zoveel mogelijk een startplaats die goed bereikbaar is met auto en openbaar vervoer. De wandelingen kunnen rondwandelingen zijn of we gaan van station naar station. Wandelsnelheid bedraagt ongeveer 5 à 5,5 km per uur. We overwegen te starten met het nieuwe LAW-17. Meer hierover op pagina Streekpaden en LAW’s.

Trainingswandelingen
Speciaal -maar niet uitsluitend- voor wandelaars die trainen voor een (meerdaags) wandelevenement zoals de Nijmeegse Vierdaagse, kunnen we trainingswandelingen inplannen. Bij deze wandelingen gaat het niet alleen om de wandeling en de gezelligheid, maar krijgt u tips met betrekking tot trainen voor bijvoorbeeld de Vierdaagse. Een beetje techniek, een beetje tactiek en wat zo nog meer aan de orde komt… alles helpt om straks uw (meerdaags) wandelevenement goed te volbrengen.

TIP1:
Geen gelegenheid op de data voor trainingswandelingen, of meer info over het wandelen krijgen? Tijdens de groepswandelingen loopt er ook altijd een professionele begeleider of trainer mee.

Tip2:
Nog meer dagen met elkaar lopen? ga eens mee met een van onze groepswandelreizen

 

Tips of verzoeken kunt u naar ons sturen via het contactformulier.