Maandelijkse groepswandelingen en trainingswandelingen

We hebben in het voorjaar 2021 onze groepswandelingen LAW17/Waterliniepad afgerond

We overwegen nu of we door gaan met groepswandelingen.
Zodra daar meer bekendheid over is, volgt hier de berichtgeving.
Gebruik deze wandelingen bijvoorbeeld voor het op niveau houden van je conditie, je training voor een (meerdaags) wandelevenement of om gewoon eens lekker ontspannen in een groep mee te lopen.

Groepswandelingen 
Tijdens de groepswandelingen bedraagt de wandelsnelheid ongeveer 5 à 5,5 km per uur. Soms lopen we een zelfbedachte route en soms gaan we een streekpad of LAW lopen. Meer hierover ook op pagina Streekpaden en LAW’s.

Trainingswandelingen
Mogelijk gaan we daar weer momenten voor plannen. Bij deze wandelingen gaat het niet alleen om de wandeling en de gezelligheid, maar krijgt u tips met betrekking tot trainen voor bijvoorbeeld de Vierdaagse. Een beetje techniek, een beetje tactiek en wat zo nog meer aan de orde komt… alles helpt om straks uw (meerdaags) wandelevenement goed te volbrengen. Houd hiervoor onze media in de gaten.

TIP1:
Geen gelegenheid op de data voor trainingswandelingen, of meer info over het wandelen krijgen? Tijdens de groepswandelingen loopt er ook altijd een professionele begeleider of trainer mee.

Tip2:
Nog meer dagen met elkaar lopen? Ga eens mee met een van onze groepswandelreizen. Hopelijk kunnen we daar ook weer meer starten. Houd hiervoor ook onze medis in de gaten

Voor vragen stuurt u ons gerust het contactformulier.