Maandelijkse groepswandelingen en trainingswandelingen

We gaan van start met LAW17/Waterliniepad

We gaan weer groepswandelingen aan bieden.
De begeleide groepswandelingen neen we op in ons wandelprogramma en vinden in verschillende weekenden plaats
Gebruik deze wandelingen bijvoorbeeld voor het op niveau houden van je conditie, je training voor een (meerdaags) wandelevenement of om gewoon eens lekker ontspannen in een groep mee te lopen.

Groepswandelingen 
De groepswandelingen bouwen w dit jaar nog niet zelf (behalve de routes op onze meerdaagse wandelreizen).
We hebben eerder al besloten onze aandacht te geven aan de Nederlands LAW’s en Streekpaden. Wandelsnelheid bedraagt ongeveer 5 à 5,5 km per uur. We starten met het nieuwe LAW-17. Meer hierover op pagina Streekpaden en LAW’s.

Trainingswandelingen
Speciaal -maar niet uitsluitend- voor wandelaars die trainen voor een (meerdaags) wandelevenement zoals de Nijmeegse Vierdaagse, gaan we in 2021 mogelijk weer trainingswandelingen inplannen. Bij deze wandelingen gaat het niet alleen om de wandeling en de gezelligheid, maar krijgt u tips met betrekking tot trainen voor bijvoorbeeld de Vierdaagse. Een beetje techniek, een beetje tactiek en wat zo nog meer aan de orde komt… alles helpt om straks uw (meerdaags) wandelevenement goed te volbrengen. Houd hiervoor onze website, facebook en nieuwsbrief in de gaten.

TIP1:
Geen gelegenheid op de data voor trainingswandelingen, of meer info over het wandelen krijgen? Tijdens de groepswandelingen loopt er ook altijd een professionele begeleider of trainer mee.

Tip2:
Nog meer dagen met elkaar lopen? Ga eens mee met een van onze groepswandelreizen

Voor vragen stuurt u ons gerust het contactformulier.