Wandelactiviteiten en meer

Wandeltochten organiseren we niet meer, maar we gaan nog wel lekker op pad.

We gaan nog wel eens op reis, maken ergens in Nederland een lekkere wandeling of volgen een Streekpad of LAW en de wekelijkse wandelvriendengroepjes lopen in het Amsterdamse Bos en Driemond nog steeds door.
Daarnaast gaan we op zoek naar verbindingen tussen wandelen en andere activiteiten. Hoe dat soms uitpakt, zullen we zo nu en dan ook op deze pagina plaatsen.

Bijzondere ontmoetingen
Wij gaan graag op pad als we kunnen. We proberen dan altijd lekker te wandelen en beleven zo nu en dan bijzondere en mooie momenten in binnen- en buitenland. Waar we ook erg van genieten is dat we zo nu en dan bijzondere mensen tegenkomen. Soms spontaan, zoals een keer een mooie ontmoeting met iemand die de camino naar Santiago de la Compostella liep, maar soms ook wel gepland. Zo waren we met onze camper naar Spanje en hebben we ons voorgenomen daar diverse optredens te zien van Nederlandse artiesten. Ja, gepland, maar toch…. dan kom je ineens een groepje muzikanten tegen die samen wel heel bijzonder zijn. Ieder apart, maar ook als gezamelijke band hebben zij ons en het overige publiek geraakt. En wat blijkt, ook zij halen inspiratie uit wandelen…..
Op deze pagina staat een interview dat ik afgenomen heb met gitarist Erwin van Ligten, een van de muzikanten die we ontmoet hebben. Volgens kenners is hij de beste Indogitarist van Nederland zo schrijft het magazine “Indah”.
Het was bijzonder om met Erwin in gesprek te zijn.

En dan tijdens onze wandelreis dit voorjaar was er een dame die zich had aangemeld om mee te gaan. Tijdens de wandelingen vertelde zij haar verhaal waarom zij wandelt. Dat maakte veel indruk op mij en ik vroeg of ik haar mocht interviewen. Het verhaal van “Carla van de Kikkerloop” staat op deze pagina.  

We hopen nog meer mooie en bijzondere ontmoetingen te hebben tijdens onze wandelingen en zullen dat op deze pagina weer delen.


Wandelen brengt ons veel
Zo zien we telkens weer dat wandelen ons veel kan brengen. We blijven op zoek gaan naar mooie wandelpaden en bijzondere ontmoetingen. Dat wensen wij iedereen toe.
We hebben voor u ook nog een pagina voor wandelactiviteiten van anderen op onze website. Daar vindt u af en toe diverse linkjes naar andere organisaties en kunt u wellicht inspiratie opdoen voor uw eigen nieuwe wandelingen en mogelijkheden.