Wandeltochten

Wandeltochten bij Wandelsportcentrum de Verbinding

Wij organiseren voor u verschillende wandeltochten gedurende het jaar en verspreid over een deel van Nederland. Op onze website vindt u alle wandeltochten die nog gaan komen en die al geweest zijn in het lopende jaar. De wandeltochten zijn weekendwandeltochten (2 weekenddagen hetzelfde parcours met keuze uit meerdere afstanden) met routebeschrijving en markering (pijltjes met onze naam erop) en begeleide groepswandelingen. Soms is het mogelijk een weekendwandeltocht aan te passen, zodat u toch 2 dagen een verschillend parcours kunt lopen. Wanneer dat aan de orde is, vermelden wij dat op de pagina van de betreffende wandeltocht, zoals wij ook met onze eerste wandeltocht van dit jaar hebben gedaan.

Wij doen ons best deze wandeltochten zo goed mogelijk voor u te organiseren en graag ontvangen we dan ook feedback van u indien u tevreden bent of als u tips voor ons heeft. Natuurlijk kunt u ons ook “liken” op facebook (zie de rechterkant van onze website) en/of daar eventueel een berichtje achterlaten.

Onze parcoursen en de omgeving
Meestal liggen de parcoursen verspreid in verschillende landschappen. Dat maakt onze tochten afwisselend en leuk om te lopen. Al onze wandeltochten worden op hun eigen pagina beschreven. In ieder geval vindt u per wandelevenement zoveel mogelijk de praktische gegevens op de betreffende pagina. Indien deze bij ons nog niet (geheel) bekend is, zal aanvulling zo spoedig mogelijk volgen. Waar mogelijk hebben we over het parcours en de wetenswaardigheden onderweg uitgebreide informatie geplaatst. Heeft u nog goede tips of informatie die wij zouden kunnen plaatsen, stuurt u ons gerust een berichtje.

Reglement
Ook treft u op deze pagina een linkje naar ons reglement aan. Wij zijn aangesloten bij de KWBN en hanteren het reglement dat vanuit de wandelbond geadviseerd wordt. Verder hebben we enkele aanvullende regels toegevoegd. Op de startlocatie kunt u dit reglement inzien. Ook hebben wij dit voor u op de website geplaatst. Voorkom teleurstellingen en lees voordat u bij ons komt lopen deze regels door. Voor de volledige inhoud van dit reglement klik hier. De regels zijn voor al onze wandeltochten en voor alle deelnemers van toepassing. Twijfelt u over een of meer van de gestelde bepalingen of wilt u graag dispensatie aanvragen voor een of meer regels, stelt u dan gerust uw vraag via het contactformulier.

Comments are closed.

Created by Kees Louman