Ons Team Vrijwilligers van voorheen – nu zijn we “gewoon wandelvrienden”

Ons team vrijwilligers bestond jaren lang uit zeer gemotiveerde wandeltrainers en wandelsportbegeleiders. Daarnaast waren er nog een aantal enthousiaste vrijwilligers die ons hielpen om onze wandeltochten te organiseren, wandelgroepen te begeleiden, flyers te maken en de website te bouwen enz.
U heeft ons vast wel eens gezien aan de inschrijftafel van onze wandelevenementen of op het parcours met pijlen en ehbo-tassen, in de wandelgroepen of op de langere wandeltochten en tijdens wandelreizen.
Zonder deze vijwilligers was het niet mogelijk om dit alles voor u te realiseren. Daar ben ik nog steeds oprecht dankbaar voor.
Nu we geen officiële stichting meer zijn, hebben we besloten elkaar toch niet helemaal los te laten en noemen we ons “gewoon wandelvrienden”.

De meesten van ons wandelen nog lekker door, zowel met elkaar als alleen of met anderen. Daarnaast vinden we het leuk nog van alles te delen. Heel waardevol om dat met elkaar te kunnen doen. Zo blijven we uitdragen hoe fijn en zinvol het wandelen is en we genieten we er nog steeds volop van.