Ons Team

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde wandeltrainers en wandelsportbegeleiders. Daarnaast zijn er nog een aantal enthousiaste vrijwilligers die ons helpen om onze wandeltochten te organiseren, wandelgroepen te begeleiden, flyers te maken en de website te bouwen enz. Vanzelfsprekend hebben wij als stichting ook een (vrijwilligers-)bestuur.

Bestuur:
Voorzitter : Monique Jansma
Penningmeester : Hans Moerbeek
Algemeen bestuurslid : Greetje Hoekzema

Vrijwilligers:
Gerda, Lianne, Nellie, Carla, Marja, Mike, Greetje, Annemarie, Kees, Wilma, Piet, Ferry, Henriëtte, Chris, Dolf, Herman, Joost, Elly, Rob, Monique

Wandeltrainers:
Monique 
Alround wandeltrainer en “mensen-mens”. Met mijn Wandelsportcentrum en mijn eigen bedrijf Connecting Moves is het mijn doel zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken dat buiten bewegen geweldig is en dat wandelen voor bijna iedereen geschikt is. Ieder heeft zijn eigen niveau en zijn eigen unieke mogelijkheden. Samen kijken we wat plezierig en haalbaar is!

Expertises: Sportief Wandelen, Vierdaagse training en begeleiding, Bedrijfswandelen, Nordic Walking, Exerstrider Nordic Walking, Beweegkuurinstructeur, Slim leefstijlcoach, FitStapcoach, Parkinson, COPD, Diabetes, Obesitas, begeleiding in de GGZ, coaching en persoonlijke begeleiding.

Naast de wandeltrainingen ontwikkel, organiseer en begeleid ik met heel veel plezier wandelevenementen en wandelreizen. Tevens ben ik instructeur eerste hulp en reanimatie/aed en organiseer ik cursussen voor onze vrijwilligers en andere geïnteresseerden.

Daarnaast zorg ik dat er content op de website komt en ben ik met zeer veel plezier het eerste aanspreekpunt voor iedereen.

Kees 
Sportief wandeltrainer 
Kees heeft zijn wandelopleiding Sportief Wandelen in 2017 afgerond in ons eigen Wandelsportcentrum. Woont tegenwoordig in het oosten van het land en begeleidt momenteel geen groep. Daarnaast zorgt hij dat de website zo af en toe “verbouwd” wordt en zorgt hij dat alles goed werkt op de website.

Verder werken wij samen met verschillende andere professionele wandeltrainers.

Wandelsportbegeleiders:
Greetje 
Marja 
Gerda
Annemarie
Lianne
Henriëtte
Chris
Herman
Dolf
Elly
Rob

EHBO-ers
Kees 
Monique
Annemarie 

EHBW-ers
Greetje 
Dolf
Nellie
Lianne

Website
Ontwerp, constructie en onderhoud: Kees 
Ontwerp en content: Monique