Ons Team

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde wandeltrainers en wandelbegeleiders. Daarnaast zijn er nog een aantal enthousiaste vrijwilligers die ons helpen om onze wandeltochten te organiseren, wandelgroepen te begeleiden, flyers te maken en de website te bouwen enz. Vanzelfsprekend hebben wij als stichting ook een bestuur.

Bestuur:
Voorzitter : Monique Jansma
Penningmeester : Hans Moerbeek
Algemeen bestuurslid : Greetje Hoekzema

Wandeltrainers:
Monique Jansma
Wandeltrainer en “mensen-mens”. Met mijn Wandelsportcentrum en mijn eigen bedrijf Connecting Moves is het mijn doel zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken dat buiten bewegen geweldig is en dat wandelen voor bijna iedereen geschikt is. Ieder heeft zijn eigen niveau en zijn eigen unieke mogelijkheden. Samen kijken wat plezierig en haalbaar is!

Expertises: Sportief Wandelen, Vierdaagse training en begeleiding, Nordic Walking, Exerstrider Nordic Walking, Beweegkuurinstructeur, Slim leefstijlcoach, COPD, Diabetes, Obesitas, begeleiding in de GGZ, coaching en persoonlijke begeleiding.

Naast de wandeltrainingen ontwikkel, organiseer en begeleid ik met heel veel plezier wandelevenementen en wandelreizen. Tevens ben ik instructeur eerste hulp en reanimatie/aed en organiseer ik cursussen voor onze vrijwilligers en andere geïnteresseerden.

Verder werken wij samen met verschillende andere professionele wandeltrainers.

Wandelsportbegeleiders:
Greetje Hoekzema
Marja van Heiningen
Henk de Jager
Herman van Roden
Peter van Esch
Kees Louman

EHBO-ers
Kees Louman
Monique Jansma

 

Website
Ontwerp en constructie: Kees Louman
Content: Monique Jansma

 

 

Comments are closed.

Created by Kees Louman