Ons Team

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde wandeltrainers en wandelsportbegeleiders. Daarnaast zijn er nog een aantal enthousiaste vrijwilligers die ons helpen om onze wandeltochten te organiseren, wandelgroepen te begeleiden, flyers te maken en de website te bouwen enz. Vanzelfsprekend hebben wij als stichting ook een (vrijwilligers-)bestuur.

Bestuur:
Voorzitter : Monique Jansma
Penningmeester : Hans Moerbeek
Algemeen bestuurslid : Greetje Hoekzema

Vrijwilligers:
Gerda, Ineke, Janny, Jan, Lianne, Nellie, Peter, Carla, Peter, Marja, Greetje, Annemarie, Kees, Wilma, Piet, Ferry, Henriëtte, Chris, Dolf, René, Herman, Rianna, Hans, Monique

Wandeltrainers:
Monique 
Alround wandeltrainer en “mensen-mens”. Met mijn Wandelsportcentrum en mijn eigen bedrijf Connecting Moves is het mijn doel zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken dat buiten bewegen geweldig is en dat wandelen voor bijna iedereen geschikt is. Ieder heeft zijn eigen niveau en zijn eigen unieke mogelijkheden. Samen kijken wat plezierig en haalbaar is!

Expertises: Sportief Wandelen, Vierdaagse training en begeleiding, Nordic Walking, Exerstrider Nordic Walking, Beweegkuurinstructeur, Slim leefstijlcoach, COPD, Diabetes, Obesitas, begeleiding in de GGZ, coaching en persoonlijke begeleiding.

Naast de wandeltrainingen ontwikkel, organiseer en begeleid ik met heel veel plezier wandelevenementen en wandelreizen. Tevens ben ik instructeur eerste hulp en reanimatie/aed en organiseer ik cursussen voor onze vrijwilligers en andere geïnteresseerden.

Kees 
Sportief wandeltrainer
Kees heeft zijn wandelopleiding Sportief Wandelen in 2017 afgerond in ons eigen Wandelsportcentrum. Waar mogelijk draait hij volop mee in de wandelgroepen van de Verbinding. Op dit moment volgt Kees de training voor instructeur Nordic Walking. Binnenkort zal hij dus ook allround wandeltrainer zijn!

Janny
Allround wandeltrainer
Sinds een aantal jaar is Janny flexibel inzetbaar in alle groepen van De Verbinding. Janny heeft haar stage gelopen in ons Wandelsportcentrum

Verder werken wij samen met verschillende andere professionele wandeltrainers.

Wandelsportbegeleiders:
Greetje 
Marja 
Peter 
Binnenkort zullen een aantal andere vrijwilligers ook de training/opleiding wandelsportbegeleider volgen.

EHBO-ers
Kees 
Monique
Annemarie 

EHBW-ers
Greetje 
Dolf
Janny
Nellie
Lianne

 

Website
Ontwerp, constructie en onderhoud: Kees 
Ontwerp en content: Monique 

 

 

Comments are closed.

Created by Kees Louman