Wat doen wij

U kunt o.a. met ons meelopen in Sportief wandelgroepen en Nordic-Walking groepen. We verzorgen trainingen ter voorbereiding op meerdaagse evenementen, zoals de Nijmeegse 4-daagse (ook met het programma Via Vierdaagse) en doen mee met FitStap, Nationale Diabetes Challenge, WandelFit en SLIM. Daarnaast organiseren we wandelreizen.

Door de samenwerking met verschillende organisaties, proberen wij een zo breed mogelijk publiek te bereiken. WSC De Verbinding is een non-profit organisatie en aangesloten bij de KWBN (Koninklijke Wandelbond Nederland) en SGWB (Sticht Gooise Wandelbond).

Samenwerking met o.a. Connecting Moves geeft ons de expertise om wandelaars en (wandel)sporters zo goed mogelijk te begeleiden door het aanbieden van
(gezondheids-)cursussen
trainingen
individuele begeleiding
coaching
advies
wandelgroepen
(LWP)tochten
evenementen
thema-wandelingen
wandelreizen

Voor wandelsportkader en begeleiders:
Wij ondersteunen, begeleiden en organiseren (landelijk) opleidingen en cursussen voor (wandelsport)sportkader. Tevens kunnen wij opleidingen Eerste Hulp, reanimatie en aed-gebruik verzorgen voor onze vrijwilligers en andere geïnteresseerden, evenals verlengingen van Eerste Hulp- en Eerste Hulp-gerelateerde diploma’s en certificaten. Wij werken met professionele vrijwilligers (ehbo-ers, verkeersregelaars, evenementondersteuners, wandelbegeleiders enz.) en gediplomeerde trainers!