Wandel je Fit

Wandel je fit – sportief trainen!  Gewoon lekker actief zijn!

Wandel je fit is ekker bewegen in een gezellige groep, gewoon heerlijk iedere week met elkaar buiten actief zijn.
Om fitter te worden kun je “gewoon lekker wandelen” in een groep of alleen of met een maatje. Wil je wat extra ondersteuning om fitter en vitaler te worden, dan hebben we een aantal programma’s. Deze programma’s kun je in een groep of soms ook individueel volgen.

Programma’s zoals WandelFit/SLIM2Move/ViaVierdaagse zijn onderling goed te combineren en sluiten aan bij “gewoon sportief wandelen”; de technieken van het sportief wandelen worden ook hier aangeleerd of verbeterd. De professionele wandeltrainer en wandelsportbegeleider begeleidt u daarin. Daarnaast is er het zeer succesvolle programma FitStap! Dit programma duurt 12 weken en u werkt hierbij niet alleen aan uw conditie, er is ook volop aandacht voor voeding, coordinatie en “mental coaching”.
Door de persoonlijke begeleiding gaat u, ingeacht het door u gekozen prgramma, uw doel halen.

Op zoek naar begeleiding en ondersteuning of gewoon een steuntje in de rug? Loop eens een keertje mee in een groep of stuur een berichtje via het contactformulier.

Soms heeft u wellicht behoefte aan (extra) persoonlijke ondersteuning. Wij kunnen u vanzelfsprekend ook privé lessen en privé begeleiding aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden!

Als u hier meer van wilt weten neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier.