Wandelsport begeleiding en training

Stichting WSC De Verbinding verzorgt en ondersteunt bij verschillende cursussen en opleidingen op het gebied van wandelen en evenementen. Hieronder de mogelijkheden (niet regio-gebonden).

Cursussen en opleidingen

Opleiding Wandelbegeleider (Wandeltrainer 1)
Opleiding Assistent Wanteltrainer (Wandeltrainer 2)
Opleiding Zelfstandig Wandeltrainer (Wandelrainer 3)

Wandelbegeleider (WT-1)
Afgelopen jaren hebben in opdracht van de wandelbond al vele cursussen Wandelsportbegeleider plaatsgevonden. Alle cursisten hebben de cursus met goed gevolg afgesloten en het certificaat ontvangen. Regelmatig verzorgen we deze cursussen voor de KWBN.

Wandeltrainer-2 (Assistent wandeltrainer)
Via de wandelbond of een intern traject uw wandeltrainer-2 diploma halen (MBO-niveau 2) is mogelijk in korte tijd. Wij ondersteunen en begeleiden u hierin.

Wandeltrainer-3 (Zelfstandig wandeltrainer)
Stapje verder of gelijk naar MBO-niveau 3? Dat is ook mogelijk. Houdt u rekening met meer contacturen en portfolio-opdrachten. Ook dit traject begeleiden wij.

In alle opleidingstrajecten hebben wij ervaring en al onze kandidaten zijn geslaagd. Wij bieden u verschillende begeleidings- en stagemogelijkheden. Zowel voor het programma bij de wandelbond als externe begeleiding. Voor meer informatie, stuur een e-mail of een berichtje via het contactformulier.

In 2023 zullen we in Amsterdam op verschillende locaties de Wandelbegeleiderscursus gaan organiseren,

contactformulier