Wandelsport begeleiding en training

Stichting WSC De Verbinding verzorgt en ondersteunt bij verschillende cursussen en opleidingen op het gebied van wandelen en evenementen. Hieronder een opsomming van de mogelijkheden (niet regio-gebonden).

Cursussen en opleidingen

Cursus Wandelsportbegeleider (WB-1)
Begeleiding KWBN stagiaires:
– Opleiding Allround Wandel Instructeur niveau 2 (AWI-2): Assistent Wandeltrainer
– Opleiding Allround Wandel Instructeur niveau 3 (AWI-3): Wandeltrainer
Extern traject opleiding AWI-2
Extern traject opleiding AWI-3

Cursus Verkeersregelaar
Wandelsportbegeleiders (WB-1)
Afgelopen jaren hebben in opdracht van de wandelbond al vele cursussen Wandelsportbegeleider plaatsgevonden. Bij ons hebben alle cursisten de cursus met goed gevolg afgesloten en het certificaat ontvangen. Regelmatig verzorgen we deze cursussen voor de KWBN.

AWI-2
Via de wandelbond of een extern traject uw AWI-2 diploma halen (MBO-niveau 2) is mogelijk in ongeveer een half jaar. Wij ondersteunen en begeleiden u hierin.

AWI-3
Stapje verder of gelijk naar MBO-niveau 3? Dat is ook mogelijk. Houdt u rekening met meer contacturen en portfolio-opdrachten. Ook dit traject begeleiden wij.

In alle opleidingstrajecten hebben wij ervaring en al onze kandidaten zijn geslaagd. Wij bieden u verschillende begeleidings- en stagemogelijkheden. Zowel voor het programma bij de wandelbond als externe begeleiding. Voor meer informatie, stuur een e-mail of wendt u zich tot Bram Janssen bij de KWBN.

contactformulier